Nota de premsa enviada als mitjans

De tots és sabut que la Generalitat Valenciana no passa per bons moments financers. Al deute que se li atribueix li hem de sumar els seus interessos i un finançament injust per part de l’Estat Espanyol. El que la majoria no sap és que aquest deute no està produït per la falta de planificació inversora de la Generalitat (que també) si no majoritàriament pel mal finançament que hem comentat.

Degut a açò i a les informacions aparegudes els últims dies sobre la falta d’acord dels nostres representants polítics per solucionar el problema, hem decidit encetar una campanya de recollida de signatures per exigir al President de la Generalitat (com a màxim representant de la nostra societat) i a tots els agents polítics i socials del nostre territori, un esforç màxim per defensar els nostres interessos com a ciutadans i ciutadanes a l’hora de sol·licitar un finançament just per al nostre territori. Podeu llegir, signar i compartir el manifest al següent enllaç ( http://j.mp/finanval ), a la pàgina web ordelsvalencians.com i al facebook de l’Or dels valencians.

Volem aprofitar l’ocasió per dirigir-nos als lectors i animar-los a que es moguen pel finançament. Els nostres representants no han estat capaços d’arribar a un acord per demanar allò que, per justícia, és nostre. Haurà de ser el poble qui els espente a fer allò que hauria d’estar fet fa temps. El nostre poble està passant per un dels pitjors moments dels últims 30 anys i nosaltres, el poble, haurem de reaccionar i mobilitzar-nos per espavilar-los. Mai més que ara hem estat legitimats per mobilitzar-nos com a poble. O ARA O MAI.

Enllaç a la campanya de signatures: http://j.mp/finanval

QR-Code:

http://img.ctrlv.in/img/5255385618748.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*